Tillsammans med min vän och kollega Flora Wiström håller jag i skrivkurser. Det går att boka oss för både kortare och längre skrivkurser.

För bokningsförfrågningar, maila yrsa@yrsakeysendal.se

Kommande kurser

– Sommarskriv med Yrsa och Flora, Motala
– Uppsala Stadsbibliotek
– Författarkollo, Jönköping
– Skrivverkstad, Lidingö Stadsbibliotek

Avslutade kurser

– Skrivkvällar med Yrsa och Flora
– Asphyttan nov 2019
– Asphyttan sept 2019
– Upplands Väsby Bibliotek juni 2019
– Asphyttan juni 2019
– Upplands Väsby Bibliotek mars – april 2019
– Litteralund 11 april 2019
– Göteborgs stadsbibliotek april 2019
– Come sit with us, Heja Livet x It’s pleat 2019
– Asphyttan feb 2019
– Asphyttan jan 2019
– Gränslöst Skapande dec 2018
– Asphyttan okt 2018 
– Gränslöst Skapande feb 2018

Sagt om våra skrivkurser

”En helt fantastisk möjlighet att utveckla skrivandet, få tips och inspiration, hitta lugn och space och träffa andra skrivande personer!!! Så tacksam<3 Uppskattade stämningen på kursen väldigt mycket, hur alla satt och åt tillsammans och delade tiden även mellan skrivpassen. Inspirerande föreläsningar med bra balans mellan tips/teori/egna erfarenheter/textexempel. Kul och utvecklande med många kortisar! F&Y – fortsätt med kurser som denna, det kommer att skänka så många skrivande personer den pepp de behöver för att komma igång/fortsätta/inte ge upp med skrivandet! KRAM!!!”

”Detta är något av det finaste jag fått uppleva. Att vara på ett ställe långt ifrån stan förstärkte känslan av att vara i en bubbla. Att vara med om något som ingen annan förstår. Jag har lärt mig så mycket om allt. Jag tyckte om hur kursen var uppbyggd. Jag gillade att ni läste högt ur böcker och alla kortisar. Att verkligen få vara hands on hela tiden och inte tänka så mycket. Jag tyckte även om att vi deltagare inte presenterade oss för varandra, utan fick lära känna varandra genom skrivandet.”

”Jag lärde mig så himla mycket! Jag hade höga förväntningar men den slog dessa. Jag vill gärna kunna ge massa förbättringsförslag, men grejen är att jag kommer inte på några.”

”Det är svårt att inte stryka medhårs, men man märkte verkligen hur mycket tid och energi som låg bakom den här helgen. Otroligt genomtänkt helg med en schysst balans mellan egentid och yoga, men också den gemsamma och värdefulla skrivtiden. Höll nästan på att glömma; hur tacksamt det har varit med era tips och tankar i såväl textsamtal som hur man ska fortsätta en skrivande vardag hemmavid!! Den här helgen får ett Solklart MVH rätt igenom!”