Just nu tar jag inte emot manus för lektörsläsning.

Behöver du hjälp för att komma vidare med ditt manus?

Jag erbjuder lektörsläsningar för prosa. Jag jobbar som lektör för bokförlag, men även för privatpersoner. Du väljer själv om du vill skicka ett färdigt manus eller ett manus som är under arbete. Jag har flera års utbildning och erfarenhet av textläsning. 

För kostnadsförslag, gör en förfrågan via mail.

Kontakt
yrsa@yrsakeysendal.se

Referenser

Julia Wickholm
”Vill först börja med att säga ett stort tack för ditt utlåtande! Känns bra och jag håller med dig i det jag nu läst. Det känns verkligen som att du ser min text. Tror det bara kan bli bättre nu. Du sätter fingret tydligt på problemet. Jag är väldigt, väldigt nöjd och tacksam.”
Köp ”Olivia för alltid” här.

Sanna Zitron
”Jag har varit så nervös inför att läsa igenom detta, gjorde detta nu och blev så varm i kroppen. Först och främst: TACK SÅ HIMLA MYCKET. Det var en fröjd att läsa detta. Du ska veta att du har talang. Jag blev rörd både av hur du tagit del av mitt manus och hur du förmedlar detta till mig, både som författare och läsare.”

Hannes Eder
”Efter att min fru varit ’färdig’ i ett års tid med sitt stora romanprojekt fick hon Yrsas lektörshjälp i födelsedagspresent. Det var precis den ömsinta spark i rumpan hon behövde för att förstå att hon åstadkommit något storslaget som bara behövde vridas några grader för att finna sin sanna form.”